Šta mi to svakodnevno osmeh na lice izmamljuje ?Razbijam monotoniju ozbiljnosti ovde sa jednim skroz slatkim tekstom, odnosno temom koja mi je  juče pala na pamet. Da, odbijam i da nastavim ovaj uvod i kukam kao i obično oko inicijalnih testova ( iz hemije dva ako bude, odlično ), te vi odmah skrolujte dole, do pravog teksta koji odgovara naslovu gore. Ljubim vas sve i uživajte !


1. Zvezdine utakmice. Ko me lično poznaje ili prati od nekih početaka tamo, zna da sam navijač u duši.. ne mogu jednostavno propustit niti jednu utakmicu, lako se rasplačem nakon pobede ili poraza i ako ja išta želim u ovim trenucima i ove godine, to je sigurno da odem do Beograda, Pionira i uživo gledam te momke. Život su mi !

2. Šminka. Okej, provalila sam da od kad sam bar malo novca uložila u određene stvarčice za šminkanje i od kad samo tako iz dosade odem i našminkam se kako bih se slikala, osećam se dosta lagodnije, srećnije.

3. Dobro napisan tekst. 
Osećaj kada shvatim da sam to što čitam ja napisala...neprocenljivo je i neopisivo.

4. Poruka  od simpatije koja je skroz slatka. Znate,znate sigurno ako me pratite na Instagramu da sam par puta smarala sa tim porukama, ali eto.. usrećuje me to.

5. Trenutak kad shvatim da je sutra petak. Koji je to vrisak, majko moja !

6. Saopštenje da se određeni nastavnik gubi i da ranije idem kući ! Poletela bih tad, ali najradije. 


7. Mafini. Jedina stvar koju mogu jesti iznova i iznova, svakog Božjeg dana a nikako da mi dosadi. Još ako su čokoladni, to je tek druga priča !

8. Čas matematike. Skroz čudno, ni ja ne verujem, ali eto..dešava se.

9. Komentar na blogu koji se jednostavno bavi onime o čemu sam pisala i blogerka koja u istom tom komentaru deli neka svoja iskustva.

10. Šetnje. Još ako tome dodamo limenku Coca Cole, čips ( nezdrava hrana, jeej ) i dobro društvo, onda je to nestvarna sreća.

11. Osmeh koji mi neko uputi, pokloni, momentalno izaziva isti i kod mene.

12. Trenutak kad mi se neko zahvali na svemu što sam mu rekla, na savet koji sam mu dala i kaže mi, nakon par dana, da mu je sve to pomoglo.13. Spavanje. Usrećuje me, ali ozbiljno.

14. Dobra fotografija koju napravim.

15. Putovanja. A ko ih ne voli ?

16.  Protivljene nekome. Što volim da se svađam, da samo znate.. ali samo ako imam osnova za to, ako znam da sam u pravu i ako ispred mene stoji neko kog ne mogu ni smislit kako treba ! Luda ? Jesam, ali eto !I za kraj, usrećuje me sve ono što vidim, osetim. Trenutak kad shvatim da se zaljubljujem u nekoga, ali i trenutak kad shvatim da polako zaboravljam na određene stvari. Pohvala koju dobijem, ali i savet koji me uputi  ka tome da je nešto dobro, ali ne dovoljno te da određeno moram popravit. Sve me to, na neki način čini srećnom. Jer, sreća je ono malo  što nam uvek fali, ono što kupiti ne možemo, a najviše se za nju molimo. Negujte je, ljudi, važna je ! Ljubim vas, još jednom, a mi se čitamo u nekom od narednih postova :)

Коментари

 1. Alia moja draga, predivan post! Zaista mi se dopada ova tema, jako je opsirna i navodi na razmisljanje! Srecu zaista cine male stvari, a to zaista potvrdjuje tekst koji si ti napisala. Malo je reci da sam uzivala citajuci, pogotovo jer mnostvo stvari sa ove liste i meni izmamljuje osmeh kada se dese. Ja se samo iskreno nadam da sam bar jednom izmamila osmeh na tvom licu svojim komentarom! Saljem ti ogroman poljubac!

  Gotičarka

  ОдговориИзбриши
 2. A, stvarno predivan post! Neke stvari su za mene jako čudne, ali zapravo sve stvari su predivne i drago mi je da ti izmamljuju osmjeh na lice <3
  Ako imaš vremena pročitaj moj novi post -> This Is My Life

  ОдговориИзбриши
 3. Аутор је уклонио коментар.

  ОдговориИзбриши

Постави коментар