Komentari podrške na blogu kao najveća neočekivana radost? || New Year Tag.Svako ko je bar jednom ušao na moj blog zna da ja nisam fan tagova ili da ih jako retko radim, međutim juče sam malo surfovala po internetu i pretraživala neka pitanja. Naišla sam na dosta tagova ove tematike, ali sam izdvojila samo najlepša pitanja i spojila ih u jednu celinu. Nadam se da će vam se pitanja, ali i odgovori, svideti i ne zaboravite da mi u komentarima napišete ili ko zna,možda odgvorite na neko od ovih pitanja. Ljubim vas i volim sve, puno :)

1.  Kad bi mogla pogledati nazad na prošlu godinu i izdvojiti jednu uspomenu koju bi mogla proživeti ponovo, koja bi to uspomena bila

Ovo je zapravo jako teško pitanje,jer je ova godina koja polako ostaje za nama,meni bila jako avanturistična i zatrpana uspomenama,međutim kad bih sada birala tu neku uspomenu koju bih svakako volela proživeti ponovo izbor bi mi pao na ovogodišnji Sajam knjiga. Htela bih ponovo osetiti svaki trenutak sreće i ponovo se družiti sa svim ljudima koje sam upoznala tada. 

2. Opiši prošlu godinu koristeći tri reči.

Neočkivano. Uzbudljivo. Tužno. 
3. Čemu te je prošla godina naučila ? 


Naučila me je mnogo čemu i zaista sam ponosna na samu sebe i na činjenicu kako sam se ponašala i kako sam ispolovila iz ove godine. Međutim,najveća i gotovo najvredina lekcija koju sam naučila može biti : Za sve što nam se u životu dešava polovinu krivice nosi sudbina, a ostatak mi sami

4. Najbolja knjiga koju si pročitala prošle godine ? 


Ove godine sam bila pročitala najviše knjiga u svom životu i opasno mi je drago zbog toga, ali knjiga koju sam dugo želela  i konačno pročitala ove godine jeste od Nikolas Sparksa i nosi naziv Dragi Džone. Ovo je jedno od boljih dela koje sam ja pročitala i gotovo da mi je ostavilo bez daha i rasplakalo mnogo puta. 5. Koja je najbolja stvar koja ti se desila prošle godine ? 

Mislim da je to ipak vikend koji sam provela u Prištini,jer je on po mnogo čemu jako poseban i važan za mene. 

6. Neočekivana radost koja te je nespremnu zadesila prošle godine ? 

Neočekivanih radosti nije bilo Bog zna koliko,ali je definitivno to bio dan kad sam ušla na blog nakon objavljenog posta o jednom problemu i sve poruke podrške koje sam dobila. Plakala sam, to priznajem. Sama činjenica da je polovina vas podelilo samnom, u komentarima, vaše priče je neopisiva. Tresla sam se, bukvalno ! 

7. Koja je tvoja najveća  fizička promena od januara do decembra 2016. ?  


Smršavila sam dosta, međutim ne bih se pohvalila zbog toga. Ja jesam imala veliki višak kilograma, međutim način na koji sam ih ja skinula svakako nije za pohvalu i definitivno nije nešto čime bih se trebala ponositi ili deliti ga sa vama


8. Opiši način tvoje emocionalne zrelosti tokom prošle godine ? 

Pa, jednostavno sve je to zavisilo od mog života i svih problema koji su me bili zadesili. Ipak, priznajem da je ova godina bila,koliko god teška i naporna, tako i dosta nekako lakša od svih prethodnih po težini događaja i problema koji su me bili zadesili. Nisam mnogo ili nešto preterano sazrela,ali sam naučila da je život stvar izbora i da u mnogo čemu ti biraš kako ćeš postupiti ili odreagovati na određenu stvar. 9. Najvažnija i najznačanija osoba za tebe,  tokom 2016. godine ? 


Sestra od tetke, definitivno. Jedne novembarske noći, da nje  nije bilo,ja 100% ne bih bila ovde i sigurno ne bih pisala ovaj post, tako da joj mnogo hvala na svim predivnim porukama i događajima koje ću pamtiti do kraja života. 

10. Tvoja najveća želja za predstojeću 2016. godinu ? 

Upis u gimnaziju i dobar rezultat na završnim testovima. :)

To bi bilo to. Po običaju neću tagovati nikoga, a vi slobodno uradite ovaj tag ako vam se dopada ! 

Коментари

  1. Predivan post, Alia. Nadam se da ćeš upisati gimnaziju i da ćeš dobro proći na završnim testovima. Nadam se da će ti 2017. godina biti još bolja od ove.

    ОдговориИзбриши
  2. Prdivno, lepotice moja, zaista predivno. :) Drago mi je da si imala uspešnu godinu, a nadam se da će ti predstojeća biti još lepša i uspešnija. :)

    Marsyly

    ОдговориИзбриши

Постави коментар