Vaša tema. Moje delo !Nekoliko sam puta poželela da vam se zahvalim za sve što svakodnevno činite za mene,ali nisam imala načina. Kako nisam spremna organizovati giveawey,jer moram dosta putovati kako bi vam to poslala,nisam ni pokušala. Dosta sam puta pokušavala učiniti nešto za vas,međutim načina nije bilo i malo mi je i bilo žao zbog toga. Juče mi je na pamet pala malo čudnija ideja,a kako imam osećaj da na mom blogu postoji par osoba koje ga stalno posećuju,nadam se da će vas ovo obradovati. 

Radi se o tome da vama dajem šansu da napišete planer mojih postova. Pojasniću,dajem vam slobodu da u komentarima napišete temu,koju bi ste voleli videti na mom blogu. Ne želim vam nametnuti ništa,tema može biti čist plod vaše mašte ali i neko pitanje o kome želite opširnije mišljenje. Želim napomenuti da ću sve teme koje budu predložene uzeti u  obzir i napisati postove o njima. Tagove ne računam ! 
Budite kreativni,jer ovo na neki način radim zbog vas. Mislim da svako više i zna gde živim i kakva je situacija ali i tu se i prepliće činjenica da mi treba gotovo sat vremena do mesta sa kog bi vam mogla poslati neki paket. Naravno,moja bi majka trebala doći samnom,jer ja se sama ne bih mogla snaći,a povrh svih obaveza ove godine,to bi bilo suvišno. Stvarno. 
Postovi za koje ćete mi ideju dati vi,izlaziće svakog drugog dana. Dok ću ja između njih ubaciti neke koje sam već spremila. Nadam se da ćete predložiti nešto lepo ali i da ću imati pune ruke posla pišući to. 
P.S. Ovo možete računati i kao neku reklamu,jer ću u uvodnom delu spomenuti od koga sam dobila ponuđenu temu. 


Коментари

 1. Divna ideja! Mozes pisati o miru u svetu, o samopouzdanju, o upornosti, sta tebe cini srecnom, tvoje najvece zivotne zelje. :)

  introvertna-holandjanka.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala na divnim temama. Svakako će neke od njih i osvanuti na mom blogu :)

   Избриши
 2. Fantastična ideja Alija, oduševljen sam! :)
  Voleo bih da napišeš post o filmovima koje si pogledala, o onome šta te najviše motiviše i, možda neki 'tips' post sa savetima. Naravno ne uzimaj ovo kao nekakvu presiju, napiši post samo ako možeš :)

  mravawishes.blogspot.rs

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. A ja sam oduševljena činjenicom da ti uvek shvatiš sve što ja želim reći. Hvala na divnim temama i svakako ih već upisujem u planer :)

   Избриши
 3. Pošto te od nedavno pratim, i pošto sam veliki ffan tvog bloga i načina tvog pisanja, ja bih volela da nam ti govoriš malo više o svom životu, o društveno-socijalnim problemima, o nekim realnim temama, da nam pišeš lifestory postove i slicno. Iako sam otvorila svoj blog zarad makeup i beuty saveta i postova, zaista volim da citam zivotne price drugih blogera.

  http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Čekaj,čekaj. Ti si fan mog bloga i mog pisanja ?! Bože,pa ja nisam ni spremna za ovo ! Hvalaa,hvala na divnim temama i već krećem sa pisanjem :)

   Избриши
 4. ovo je zaista divna ideja, draga moja! <33 Na tvom blogu volela bih da čitam story time postove, neške životne teme, pa nekada čak i favorite. :)

  Novi post-> www.marsyly.com

  ОдговориИзбриши
 5. Odličan post kao i blog. Zapratila sam te ako želiš uzvrati

  http://medinabeslagic.blogspot.ba/

  ОдговориИзбриши

Постави коментар